VIKEN LANGBUELAG


 

Informasjon om våre aktiviteter.
Vi har endret de "faste" oppmøtedagene til SØNDAG fordi det rett
og slett er en bedre dag for de aller fleste.

 

 

 

Vi treffes på søndager på Skuterud gård.

Klikk her for å se Skuterud sin webside.

Vi pleier å være der fra c.a. 12:00 til 15/16:00
hver søndag når været tillater det.Tidligere pleide vi å dra dit annen hver uke når værgudene var/er med oss. Dette har endret seg til hver helg i grunn. Er det pent vær så.......
Men.. Nå er det ikke slik at vi må være der for at du skal kunne dra dit og ta en titt. Leiren er der og er åpen for alle. Med og uten bue. Vi har en fin bålplass for deg som bare vil ha litt bålkos..

Likevel.. Striregn eller snøstorm er ikke dagene vi gjerne drar ut for å skyte med pil og bue. Sjekk gjerne med Jan Erik eller Håkon først, eller gruppen vår på FaceBook. Søk etter Viken Langbuelag.

Prøv også forumet http://www.bueforum.no. Der kan du finne mye bra. I tillegg kan du melde deg inn og bli med på diskusjonene.
Kan være litt krøkkete hvis du er ny på slikt, men prøv likevel :-).

Så har vi jo TRADBOW som "alle" bruker når man skal ha tilbehør eller buer for den del. Han Ola har vært i gamet en stund og har det meste av utstyr innen Tradisjonell og historisk buesport.

Regler & retningslinjer for historisk bueskyting:
se "Regler" på www.norsklangbuelag.no

 

 

 


Se hvor på gården vi holder til nå.
Klikk på bildet

For å være sikker på at du finner oss OG at vi er der så kan det være greit å slå på tråden:
Jan Erik Lindseth: 40209187  /  Håkon Rødfjell: 91791776
Eller send en mail til oss:

Vi gjør oppmerksom på:
Våre aktiviteter på gården er gitt visse forutsetninger. Dette er en privat gård og "vårt" område er noe vi er heldige som vi får disponere. Vi er derfor ALLE nødt til å bidra med å se til at det alltid er ryddig når vi forlater gården. Regelen er ganske grei. De som går sist må sørge for at det ikke ligger igjen søppel. Dette er viktig for fellesskapet og i forhold til de som eier gården.

HÆRVERK PÅ SKUTERUD
I begynnelsen av Desember 2007 ble det gjort hærverk på gården. noen har kuttet tauene inne i speiderløypa og har kastet sykler over et gjerde og ned i en skråning nede ved parkeringsplassen. Vi ber om oppmerksomhet fra alle dere som er/kommer til gården for å dele vår glede med bueskyting om å holde øynene åpne.

Vi ses på Skuterud Gård. Slik kommer du deg dit