VIKEN LANGBUELAG

 

 

Viken Langbuelag og medlemskap.

Vi kan ikke kan ha medlemmer som tenkt fordi vi ikke har det formelle i orden. Dvs. vi har ikke et formelt opprettet styre. Vi har ei heller et profesjonelt regnskap. Dette vil bli så kostbart at det å bli medlem vil koste så mye at morroa blir borte etter vår mening.

Vi er en gjeng vi kaller styringsgruppa fordi dette er kjernen som står for initiativene til samlinger og konkurranser osv. Disse er:
Håkon Rødfjell
Jan Erik Lindseth (Leder)
Per Johansen

Vi satser, og håper på donasjoner i form av bidrag til felleskassa. Det er flere måter å bidra på. Noen spytter i en krone, mens andre stiller opp og hjelper til aktivt når vi trenger det. Noen gjør begge deler og det er jo lov :-). Vårt kontonummer er 97133904933 (Skandiabanken)

Vi har utstyr til pilmaking som de som har bidratt får nytte seg av.
Det er ikke fritt fram for alle å benytte seg av dette tilbudet. Det blir vurdert ut fra hvorvidt du er aktivt med på Skuterud, eller om du har bidratt på ene eller andre måten.
For deg som er ny og trenger hjelp til å "komme i gang" med å lage piler osv stiller det seg selvfølgelig annerledes.

Vi har ingen forventninger til verken det ene eller det andre. Vi gjør dette fordi vi syns det er gøy, og vi vil gjerne at flere skal oppdage gleden med pil og bue. Da Viken Langbuelag er tett knyttet til Norsk Langbuelag holder det at du melder deg inn i NL for å få et formelt medlemskap i langbuemiljøet.

At du for eksempel velger å være med på mailinglista til Viken Langbuelag holder som så kalt medlemskap for oss. Dette er kanalen vi bruker i tillegg til disse sidene for å informere om våre aktiviteter.

Klikk på konvolutten hvis du vil bli med i mailinglista.

Hvis du føler deg kallet til å ta styring for å formalisere Viken Langbuelag så må du gjerne si i fra så skal vi sette oss ned og finne ut av det. Ingen av oss i styringsgruppa føler seg egnet til å gjøre dette. Derfor gjør vi det slik.